چگونه ریزش موی خود را درمان کنم؟

باید دانست پیش از هر اقدامی باید علت ریزش مو شناخته شود و نسبت به علل آن درمان صورت گیرد . مثلا درمان ریزش موی ناشی از کم کاری تیروئید با ریزش موی ناشی از بیماری قارچی مو کاملا متفاوت است، پس در هر نوع ریزش مو تعیین علت اولین کاریست که باید انجام پذیرد.

شما میتوانید با استفاده از پرسشنامه تشخیصی که در همین سایت برای شما تهیه نموده ایم به تشخیص تقریبی علت ریزش موی خود برسید.

نکته مهم دیگری که باید بدانیم اینست که ریزش مو در غالب اوقات ترکیبی از دو یا چند عامل بوده و نیاز به درمانی شامل تمامی موارد کشف شده دارد. برای مثال خانمی که بعد از زایمان دچار ریزش مو شده ممکن است سابقه خانوادگی ریزش تیپ مردانه هم داشته باشد و یا دچار کم کاری تیروئید هم باشد یا مردی که به علت ریزش مو با سابقه خانوادگی و با تشخیص اولیه ریزش آندروژنیک برای درمان اقدام کرده گیاهخوار هم هست و کمبود ویتامینها یا آهن هم میتواند از موجبات ریزش موی او به حساب آید. لذا اگر در جدول ارایه شده برای تشخیص به چند عامل برای ریزش موی خود برخورد کردید این مطلب در خاطر شما باشد که ریزش مو میتواند چندین عامل داشته باشد.

ممکن است نتوانیم برخی از علل ریزش مو مثل ریزش موی آندروژنیک را کاملا درمان کنیم اما میتوانیم با کم کردن اثر آندروژن و درمان سایر علل قابل تشخیص در ریزش مو به مقدار زیادی از شدت و سرعت ریزش مو بکاهیم. بطور مثال اگر فردی با ریزش موی بدون درمان در دو سال به طاسی میرسد با درمان علل و کم کردن تاثیر اثر آندروژن، میتواندبه دوره طولانی تری از وجود موهای طبیعی رسیده سالها از موهای اصلی خودش لذت ببرد.

ریزش موی ناشی از کمبود تغذیه ای

در این ریزش موبه علتی مواد مورد نیاز برای رشد موها کاهش پیدا کرده یا اینکه کمبود موادی موجب کاهش عملکرد جریان خون شده است (کم خونی ناشی از کمبود آهن).  همچنین در رژیمهای بی قاعده و غلطی که برخی افراد با نخوردن مواد غذایی میگیرند این نوع از بیماری شایع است.

درمان ریزش موهای غیرآندروژنیک

نکته امیدبخش در اینگونه ریزش مو این است که با رفع نیازهای تغذیه ای رشد موها مجددا شروع میگردد.

این نوع ریزش مو در خانمها شایعتر است به دو دلیل یکی اینکه کمبود موادی مثل آهن یا روی در ن به علل خونریزی های مکرر قاعدگی بیشتر است و اینکه خانمها بیشتر به رژیم غدایی سخت برای لاغری رو می آورند و کمبودهای تغذیه ای در خانمها بیشتر دیده میشود.

درمان این مشکلات با مکملهای تغذیه ای مانند آهن ، روی، اسید فولیک و گروه ویتامینهای ب (بخصوص بیوتین) تکمیل شده و برای هر یک از این مواد حد استفاده ای وجود دارد که بیش از آن مجاز به استفاده نیستیم و این میزان باید توسط پزشک پوست و مو و تغذیه بررسی و تجویز شده باشد.

استفاده از مکمل های مناسب تقویت کننده رشد موها و محلول های موضعی ضدریزش تا حد زیادی به درمان این نوع ریزش مو کمک خواهد کرد.

برای مطالعه مطلب کامل بر روی ریزش مو کلیک کنید.

مجله خبری پوست مو زیبایی لاغری زیباچه ریزش ,مو ,درمان ,موی ,کمبود ,کم ,ریزش مو ,ریزش موی ,تغذیه ای ,این نوع ,علت ریزش ,اینکه کمبود موادیمنبع

پلاسمای غنی از پلاکت یا PRP

کرم ضدلک پیگمانورم لوئیس ویدمر

دوره بهبود بعد از بلفاروپلاستی

لیزر موهای زائد، انواع دستگاه های لیرز مو

لیپوماتیک چیست، مزایا و عوارض جانبی

لیپومدلینگ چیست

لاغری موضعی ران

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

اینسرت B E E P O P E N آشپزی خرید آنلاین ووچر ماینر و ارز دیجیتال دانلود فیلم ابوعلی دی وی دی های استثنایی آموزش دینیونوس فروشگاه پرشین دانلود آهنگ شاد رسول مهربان