این روش های جدید چه هستند و چه انتظاری می توان داشت؟

پلاسما غنی از پلاکت (PRP)

برای انجام پی آر پی پزشک مقداری از خون شما را می گیرد و با سانترفیوژ و چرخاندن آن پلاکت ها را از بقیه سلول ها جدا می نماید و سپس پلاکت ها را به قسمت مایع خون شما (پلاسما) می رساند. چرا این موضوع حائز اهمیت است؟ به این دلیل که پلاکت ها دارای صدها پروتئین اختصاصی به نام فاکتورهای رشد هستند که به بهبود بدن کمک می کنند.

از آنجایی که پلاسمای غنی از پلاکت دارای پلاکت های بیشتری نسبت به خون معمولی است، اغلب برای درمان زخم، پارگی تاندون و درد آرتریت استفاده می شود.

در حال حاضر بعضی از پزشکان از پی آر پی برای درمان ریزش مو استفاده می کنند. پزشکان پی آر پی را با یک سوزن کوچک به پوست سر تزریق می کنند. ایده روش پی آر پی این است که عوامل رشد به ایجاد یا تحریک فولیکول های مو کمک می کنند.

هنوز هیچ روند استانداردی وجود ندارد. پزشک شما ممکن است با سه جلسه درمان را شروع کند. پس از چند ماه موهای شما ضخیم تر و پرتر از قبل می شود. در یکی از مطالعات انجام شده اکثر افراد از نتایج راضی بودند و گفتند که موهای آنها بهبود یافته است. ۶ ماه بعد هنگامی که رشد موها شروع به کاهش می کند، ممکن است به تکرار درمان نیاز داشته باشید.

عوارض جانبی برای پی آر پی وجود ندارد، هر چند برخی از افراد می گویند که تزریق ها حتی با وجود بی حسی دردناک هستند.

برخی از پزشکان از PRP در طی پیوند مو استفاده می کنند تا رشد مو را تحریک کنند یا به درمان های دیگر کمک کنند.

آزمایشات انجام شده  PRPرا به عنوان درمانی امیدوار کننده برای ریزش مو معرفی کرده اند، اما هنوز مشخص نیست که ماندگاری اثرات این درمان چه مدت است.

البته باید توجه داشت که پی آر پی در واقع روشی برای درمان ریزش مو نیست، روش های شناخته شده برای مقابله با ریزش مو روند ریزش را آهسته می کنند و موهایی که در فاز خواب هستند را بیدار می کنند.

هیچ کدام از درمان های شناخته شده باعث ایجاد فولکول جدید مو نمی شود، این روش ها تنها می توانند فولکول های موجود مو را تقویت کرده و موجب بهینه سازی عملکرد آنها شوند. پس نباید از روش های درمانی ریزش مو انتظار معجزه داشته باشید. این روش ها تنها به حفظ و تقویت فولکول های موجود مو کمک می نمایند.

بیمارانی که دچار بیماری های خود ایمنی یا هورمونی هستند کاندید مناسبی برای روش پی آر پی نیستند.

از آنجا که در این روش درمانی خون خود بیمار را مجددا به بدن وی تزریق می نمایند باعث انتقال بیماری از این طریق نمی شود.

روش Ùای غیر جراحی درمان ریزش مو

درمان با لیزر کم توان (LLLT)

نحوه ی عملکرد لیزر کم توان برای مبارزه با ریزش مو به طور دقیق مشخص نیست. ممکن است که درمان با لیزر کم توان باعث افزایش رشد فولیکول های مو شود، سرعت تولید سلولهای سرطانی را افزایش دهد، یا عملکرد سلول ها را بهبود بخشد.

لیزرهای کم توان گرم نمی شوند، درد ندارند و همچنین نمی توانند باعث سوختگی بافت شوند. لیزرهای کم توان باعث افزایش جریان خون به ریشه های مو می شوند، و مواد مغذی و انرژی لازم برای رشد مو را تامین می کنند.

شما می توانید درمان لیزر کم توان را در مطب پزشک و یا در منزل با استفاده از شانه ی لیزری، هدبند و کلاه ایمنی ای کوچک انجام دهید.

بیشتر افراد به درمان های خانگی علاقمند هستند. شما می توانید هر زمان که بخواهید، درمان را انجام دهید (حدود ۱۵ دقیقه، سه بار در هفته) و هزینه ی کمتری نسبت به مراجعه کردن به پزشک بپردازید.

زمانی که لیزر کم توان تاثیر خود را بگذارد، شما باید حدود ۶ ماه موهایی ضخیم تر و پرتر داشته باشید. این مدت زمان معمولا در روش های دیگر نیز به همین مقدار است. اگر کاملا طاس باشید لیزر درمانی نمی تواند به شما کمک کند.

برای مطالعه مطلب کامل بر روی درمان ریزش مو کلیک کنید.


مجله خبری پوست مو زیبایی لاغری زیباچه مو ,های ,درمان ,پی ,روش ,ریزش ,ریزش مو ,می کنند ,آر پی ,کم توان ,پی آرمنبع

پلاسمای غنی از پلاکت یا PRP

کرم ضدلک پیگمانورم لوئیس ویدمر

دوره بهبود بعد از بلفاروپلاستی

لیزر موهای زائد، انواع دستگاه های لیرز مو

لیپوماتیک چیست، مزایا و عوارض جانبی

لیپومدلینگ چیست

لاغری موضعی ران

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها

اجناس فوق العاده نمایندگی ایشیک آشنایی با انواع سایت خوب و مفید فروشگاه اینترنتی آموزش ابتدایی NaqibEstakhr نماینده انحصاری محصولات هانا آمریکا در ایران معرفی بهترین برندهای لوازم آرایشی و بهداشتی متخصص طب سنتی ایرانی خرید آنلاین درب اتوماتیک شیشه ای